0-1 Anders Nilsson (Patrik Andersson) 27 min
1-2 Anders Nilsson (Martin Jönsson) 62 min
1-4 Anders Nilsson (Filip Zahn) 83 min
2-4 86 min

Varningar
Anton Andersson 89 min

Äntligen seger igen och 4 mål av skyttekungen. Östra Torp åkte något sargat ut till Skillinge för möte med byns stolthet. I den 2:a minuten slår Martin Rengbo en fin genomskärare till Mathias Herrström som skjuter ett vänsterskott som målvakten räddar. Sen dröjer det till den 22:a minuten då Anders Nilsson skjuter ett skott som målvakten touchar så att bollen tar i stolpens utsida. I den 25:e minuten gör Anders Ohlsson sitt första ingripande då han räddar ett skott. I den 27:e minuten slår vänsterbacken Anders Mårtensson en fin crossboll till högeryttern Patrik Andersson som testar skott men Patriks skott blir istället till en perfekt passning till Anders Nilsson som får nära håll styr in 0-1. Det var Anders 16:e seriemål i år. I den 41:a minuten spelar Anders Nilsson snett bak till Patrik Andersson som testar skott där målvakten lyckas avvärja med en fotparad. I den 43:e minuten slår Martin Jönsson ett fint inlägg där Patrik Andersson från nära håll tar i för kung och fosterland och träffar ribban. Det vill sig inte för Patrik. I första halvlekens slutskede kommer Anders Nilsson och Mathias Herrström 2 mot 1 där Anders väljer att avsluta själv men skottet går utanför. 0-1 ledning i paus. I den 52:a minuten räddar Anders Ohlsson ett friläge. I den 55:e minuten slår Skillinge en frispark in i Torps straffområde och från nära håll kan 1-1 nickas in. I den 62:a minuten väggspelar Martin Jönsson och Andreas Sjödin sig fram på vänsterkanten och Martin Jönsson slår ett fenomenalt inlägg till Anders Nilsson som med en säker yttersida sätter 1-2. Det var Anders 17:e seriemål i år. Minuten senare skjuter inhoppande Filip Zahn ett kanonskott som målvakten räddar till hörna. I den 64:e minuten är det Anders Ohlsson tur att göra en räddning på ett skott. I den 75:e minuten går Filip Zahn upp i en nickduell och skarvar elegant bollen till en framstormande Anders Nilsson som löper ifrån sin bevakning och enkelt rullar in 1-3 vilket innebär hattrick! Det var Anders 18:e seriemål i år. I den 83:e minuten gör Filip Zahn ett snyggt solonummer där han avslutar med att placera bollen i stolpen. Returen hinner han först på och han spelar bollen snett bak till Anders Nilsson som skjuter ett skott som touchar en försvarare in i mål fram till 1-4 och Anders 4:e mål för dagen. Det var Anders 19:e seriemål i år. I den 86:e minuten tilläts Skillinge reducera till 2-4 då ett sologenombrott gav frukt. Matchen slutar med Torpseger 2-4 och skyttekungen Anders Nilsson visar vem som regerar på Söderslätt! I nästa match väntar Gärsnäs hemma den 4:e september klockan 19:00 i Anderslöv på konstgräset.